• Search
  • Menu

Divat | 

Beauty

Szépség

Egy doboznyi luxus

Egy doboznyi luxus

Állítólag nem mindenki szereti a meglepetéseket. De ha azt mondom, hogy kapunk négy-hat darab felsőkategóriás, szépségápolási terméket, az mindjárt másképpen hangzik, ugye? Ezt nyújtja ugyanis a Pixibox, a külföldön bevált beauty boxok magyar változata.

Szerző: Rózsa Zita

Lakkozz otthon! - 2. rész

Lakkozz otthon! - 2. rész

A nyárral együtt megérkezett a kerti partik, családi rendezvények, különféle programok sorozata is. A körmök pedig vidámabb, merészebb vagy éppen szolidabb, elegánsabb új színeket kapnak. Szeretnéd otthon kikenni a körmödet, hogy a ruhádhoz és az alkalomhoz illő legyen méghozzá úgy, hogy tartós is maradjon? Vargáné Vecsei Mónika megosztja velünk hasznos körömfestési tippjeit, beszélgetünk a délutáni kerti partira illő színekről és a harminc év feletti nők körömlakkozási szokásairól.

Szerző: Keindl Olivia

Lakkozz otthon! - 1. rész

Lakkozz otthon! - 1. rész

A nyárral együtt megérkezett a kerti partik, családi rendezvények, különféle programok sorozata is. A körmök pedig vidámabb, merészebb vagy éppen szolidabb, elegánsabb új színeket kapnak. Szeretnéd otthon kikenni a körmödet, hogy a ruhádhoz és az alkalomhoz illő legyen méghozzá úgy, hogy tartós is maradjon? Vargáné Vecsei Mónika megosztja velünk hasznos körömfestési tippjeit, valamint a 2013-as körömdivattrendekről is beszélgetünk.

Szerző: Keindl Olivia

Mi a divat Cannes-ban?

Mi a divat Cannes-ban?

Ha Cannes, akkor filmfesztivál. Ha filmfesztivál, akkor divat. Hiszen a vörös szőnyeg „tartozékai” a nagyszabású extrém, nem hétköznapi ruhák. Ilyenkor – csakúgy, mint az Oscar-gálán – minden meghívott hölgy szeret tündökölni, és ebben az egyik legnagyobb segítséget ruhakölteményük adja. Az idei Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén a nagy divatházak legfrissebb darabjai köszöntek vissza.

Szerző: Petrovics Gabriella

Aktok és divatfotók költöztek a Szépművészetibe

Aktok és divatfotók költöztek a Szépművészetibe

Helmut Newton fotográfiáit április eleje óta ízlelheti a magyar közönség, az erotikus képek és divatfotók megosztóak, és kicsit sem ingerszegények. Elsétálni előttük érzelemmentesen nagy kihívás, a világhírű fotóművész kattintásai garantáltan pikáns vizuális élményt nyújtanak.

Szerző: Ludán Rita

Öt szuper bőrmegújító tipp tavaszra

Öt szuper bőrmegújító tipp tavaszra

Tavasszal mindenkinek szüksége van felfrissülésre, bőrünk igényli és meghálálja a törődést, ideje tehát, hogy felkészítsük a napsütésre. A következőkben eláruljuk a legjobb praktikákat és trükköket.

Szerző: lexi.hu

Megújító körömápolási tippek

Megújító körömápolási tippek

Míg a szem a lélek tükre, a köröm a szervezet tükre, szokták mondani. Megérkezett alig néhány hete a nyári meleget hozó tavasz, és nemcsak a bőrünk, a körmünk is másfajta törődést igényel. Vargáné Vecsei Mónika, manikűrös-pedikűrös ad nekünk tanácsokat, praktikákat, hogyan is vágjunk bele körmeink felfrissítésébe, ápolásába, ha eddig még nem tettük volna meg.

Szerző: Keindl Olivia

Esküvőtrend 2013

Esküvőtrend 2013

Az utóbbi években itthon is egyre több pár dönt úgy, hogy a nagy napot, melyen örök hűséget fogadnak egymásnak, egy bizonyos téma köré csoportosítják. Ez azt jelenti, hogy egységessé – ám cseppet sem egyhangúvá! – varázsolják a különleges alkalom legapróbb részleteit is.

Szerző: lexi.hu

Tények és tévhitek a lézeres szőrtelenítésről

Tények és tévhitek a lézeres szőrtelenítésről

A hagyományos szőrtelenítési eljárások csak rövid távú megoldásokat nyújtanak, ezenkívül számos veszélyes bőrproblémát eredményezhetnek. A lézeres szőrtelenítés látványos és hosszú távú megoldást kínál a problémára, ám bizonyos szabályokkal itt is érdemes tisztában lenni. Dr. Pokol Evelint, az IdealMed orvos-esztétikai centrum bőrgyógyász szakértőjét kérdeztük az előnyökről és a hátrányokról.

Szerző: lexi.hu