• Search
  • Menu

Divat | 

Beauty

Legyél Te is lufis ember! – Portré Nap

A „Portraits” egy portrésorozat köré épülő nemzetközi projekt, melynek bárki részese lehet egy olyan fotóval, amelyen egy lufit tart.

Kitalálója egy Londonban élő művész, IMPREINT, aki alkotásaiba szeret másokat is bevonni. Ezzel kapcsolatban 2 dolgot tart fontosnak. Az egyik, hogy a projektje mindenki számára elérhető legyen, a másik pedig, hogy aki bekapcsolódik, valamilyen pozitív élménnyel gazdagodjon.

A Portraits, azaz Portrék az 1 000 darabból álló Balloons kiegészítése. 1 000 darab lufit festett papírra, melyről egyszer úgy nyilatkozott, hogy számára az embereket jelképezik: „... akik oly különbözőek, egyediek és gyönyörűek minden tökéletlenségükkel.”

Hasonlóan a festményekhez, a projekt kapcsán készült fotók is lehetnek egyszerű fényképek, de ha akarjuk, igazi portrék, mert ugyanaz az élethelyzet vidámabbnak tűnik, lufit tartva mindannyian megváltozunk kicsit, és így a rólunk készült kép is egy elbeszélő portrévá válik.

IMPREINT és PINK CODE közös szervezésével március 1-jén elkészülhet a Te lufis portréd is!

A PINK CODE design webshop azért csatlakozott a projekthez, mert a divattervezők is a körülöttük mozgó világból merítik inspirációikat, és a divat is képes üzenetet közvetíteni a közönségnek. Egy alkotás pedig sokféle alakot ölthet, és különféle módon létrejöhet.

A La Masni üzletben megrendezésre kerülő PORTÉ NAP során megismerhetitek Szilas Rita alkotásait, aki művészien és nagyon bátran önti kollekcióiba inspirációit. Kipróbálhatjátok, milyen érzés egy kentaurruhát felvenni a Hajós utcában, megváltozik-e a hangulatotok egy „kalitkába zárt madár”-szoknyában, vagy be mertek-e vállalni egy magzatos vagy egy Ohne Silicon feliratú felsőt? Elmosolyodsz-e egy lufival a kezedben? Ki akarják-e pukkasztani a BuBi kabátod vagy talán a lufit, amit tartasz? Érdemes kipróbálni a Portré Napon!


https://www.facebook.com/IMPREINTofficial

Címkék: