• Search
  • Menu

Divat | 

Beauty

Mi a divat Cannes-ban?

Ha Cannes, akkor filmfesztivál. Ha filmfesztivál, akkor divat. Hiszen a vörös szőnyeg „tartozékai” a nagyszabású extrém, nem hétköznapi ruhák. Ilyenkor – csakúgy, mint az Oscar-gálán – minden meghívott hölgy szeret tündökölni, és ebben az egyik legnagyobb segítséget ruhakölteményük adja. Az idei Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén a nagy divatházak legfrissebb darabjai köszöntek vissza.

Uma Thurman egy különleges szabású, fényes anyagú Versace-ruhát viselt. A metálfémes, fényes anyagok idén is reneszánszukat élik. Az már "csak" ráadás, hogy a tervezők a fehér színre voksoltak - ami egyébként az idei nyárnak is az egyik friss, üde színe lesz.

 

Nicole Kidman szintén a fehér szín mellett döntött, amikor ezt a Giorgio Armani-ruhát választotta. A ruha húzott derék része és  dekoltázsa teszi igazán figyelemfelketővé ezt a csodás ruhakölteményt.

 

Marion Cotillard Alexander McQueen által tervetett ruhája az idei nyár másik hatalmas slágerét, a virágos-őserdős-madaras mintát ötvözi egy modern szabású, elegáns overállban. A fekete kiegészítők pedig még inkább kiemelik a ruha mintázatát.

További képeket a galériánkban találsz a Cannes-i Filmfesztivál ruháiról.

A fotók forrása: fashion.telegraph.co.uk

 

Szerző:

Kapcsolódó galéria :

Címkék:          

Hozzászólások