• Search
  • Menu

Teszteltük | 

Életstílus | 

Recept ma

Életmód - Teszteltük

Klubhangulat a Kis Á-ban

Klubhangulat a Kis Á-ban

A Ferenciek terétől néhány lépésre nyitotta meg kapuját az egykori Tilos az Á és Szabad az Á underground szórakozóhelyek utódja, a Kis Á. A hely eredetileg máshol startolt volna, ám az elsőre kiszemelt környezet csak egy mára szinte mindennapivá vált romkocsma jellegét hordozta magában. A Kis Á ennél egyedibb és családiasabb: egy életteli klub művészeknek és művészetbarátoknak. 

Szerző: Ludán Rita

Csicsörke, a lekvárfellegvár

Csicsörke, a lekvárfellegvár

A lekvárt rendkívül sok ételhez felhasználhatjuk: desszertekhez, tésztákhoz, ehhez pedig legjobb a nagymamák által készített finomság. Azonban néha jólesik megkóstolni valami újat, különlegeset. Létezik Tokaj-Hegyajlán egy hely, ahol megtalálható a házikészítésű lekvárok és szörpök kánaánja. A település neve Bodrogkeresztúr, a varázsszó pedig Csicsörke.

Szerző: Morvai Sylvia

Itt még Tarzan is jóllakhat

Itt még Tarzan is jóllakhat

A Nyugatitól a Jókai utcán sétálva több vendéglátóhelybe is belebotlunk. Elhaladva a Maci bár, a Joiner’s Pub és a Wasabi előtt, hamarosan egyedi „ikeregységre” bukkanunk. A Crazy Café és Dzsungel étterem cégérét kiválasztva egy alagsori gasztrobirodalomra lelhetünk, ahol ünnepi alkalom megünneplésére, de akár csak egy jópofa sör elkortyolására is érdemes betérni, hiszen a páratlan hangulat kétségkívül biztosított lesz számunkra.

Szerző: Ludán Rita

Gondolatok a C-vitaminról

Gondolatok a C-vitaminról

„Vigyázzunk a C-vitaminnal, ne vigyük túlzásba, ugyanis vesekövet okoz, ártalmas a szervezetnek” – oly sokszor hallhattuk már mindezt, szerencsére azonban egyre több orvos nyilatkozik már a médiában is, hogy ennek épphogy az ellentéte igaz. A C-vitamin fontos része kellene hogy legyen a mindennapi táplálkozásunknak, és nem 60 mg-os kiszerelésben… 

Szerző: Verebélyi Márta

Állati ötlet az ápolt talpakért – A doktorhalak szépítenek!

Állati ötlet az ápolt talpakért – A doktorhalak szépítenek!

Magyarországon is egyre nagyobb sláger a halpedikűr, úton-útfélen belebotlunk egy-egy ilyen profilú szalonba Budapest belvárosában is. A nem mindennapi lábápolási forma mára egyre többek számára vált elérhetővé, többek között különböző közösségi vásárláson alapuló oldalak segítségével is olcsóbban élvezhetjük a lábfürdős-csiklandós élményeket.

Szerző: Ludán Rita

Otthoni hangulat, kicsit másképp: Garzon Café

Otthoni hangulat, kicsit másképp: Garzon Café

A belvárosban barangolva az ember mindig újabbnál újabb helyekre talál rá. Rengeteg roncskocsma, kávézó, étterem színesíti az utcákat. Mindenkinek megvan a maga kedvenc helye, ahogy nekem is. Ha egy finom ébresztő kávéra, frissítő limonádéra vagy épp egy jó hideg sörre vágyom, akkor én a Wesselényi utcába térek be, és meglátogatom a Garzon Cafét.

Szerző: lexi.hu

Erzsébetligeti uszodában járva

Erzsébetligeti uszodában járva

Most, hogy beköszöntött az igazi kánikula, irány a strand! Persze minden embernek megvan a maga jól ismert, megszokott helye, ahová járni szokott. Fontos a jó megközelítés, a megfelelő árak, a színvonal egyaránt – nem mindegy, hová is megyünk...

Szerző: Tupi Zsófia


  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »