• Search
  • Menu

Cseperedő | 

Kamaszodó | 

Szakértő

II. NAGY KALAND NAPJA 2017 JÚLIUS 6. – 10.00- 20.00

Sobri Jóska Élménypark

Kislőd – Vashámor

A Sobri Jóska Kalandpark

30 hektáron 50 játékelem, kicsiknek és nagyoknak. Ahol a jótékonykodás már-már hagyomány: az utóbbi évek legfontosabb támogatásait kiemelve, tavaly a Gézengúz Alapítványt, előző évben a kutyás mentőket támogatták. 2017 júniusában egy kislődi leukémiás kislány, Nóri gyógyszeres kezelésére gyűjtöttek, nagy sikerrel!

 

 

„SOBRI JÓSKA KÜLDETÉSE”

 

Másodszor kerül megrendezésre, a NAGY KALAND NAPJA – A SOBRI JÓSKA KALAND-ÉS ÉLMÉNYPARK SZERVEZÉSÉBEN.

 

A Nagy Kaland Napja a Sobri Jóska Bakonyi Kaland -és Élménypark kezdeményezése, mellyel hosszú távon országos összefogást kívánunk életre hívni.

 

A program célja, hogy kalandokhoz, élményekhez juttassunk olyan nagy családokat, akiknek nincsen módjuk, anyagi lehetőségük hasonló rendezvényeken, szabadidős kikapcsolódásokon való részvételre.

 

A Sobri Jóska Élménypark ezért, a nyári szünetben július 6-i dátummal meghív 100 nagycsaládot egy NAGY KALANDRA, ahol a Kalandpark közel 50 játékát a meghívottak térítésmentesen vehetik igénybe. A kezdeményezés népszerűsítése érdekében ezen a napon számos kulturális, szórakoztató és interaktív program is lebonyolításra kerül, többek között fellép az Alma együttes és  izgalmas vetélkedőn mérik meg bátorságukat és ügyességüket az ország különböző hírességei, de látványos bemutatót tart az Országos Mentőszolgálat is.

 

Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a természetben eltöltött idő örömfokozó hatására, környezetünk szépségének megóvására, a közös játék összetartó erejére és a mozgás egészségmegőrzésben betöltött fontos szerepére.

 

A NAGY KALAND NAPJA rendezvényünket hagyományteremtő jelleggel indítottuk útjára 2016-ban, bízva abban, hogy országosan kedvező fogadtatásra talál, hiszen kapni jó, de adni még jobb.

 

Ebben az évben egyik kiemelkedő partner és támogató lesz az idén 25 éves Eisberg Hungary, akik ajándékokkal várják a nagycsaládosokat, de a zöldségszobrászat apró kis trükkjeivel is igyekeznek felhívni a figyelmet a friss zöldség és egészséges ételek fogyasztásának fontosságára!

 

 Bővebben a programról: http://www.bakonyikalandpark.hu/hirek/ujra-nagy-kaland-napja

 

 

 

 

Szerző:

Címkék:    

Hozzászólások