• Search
  • Menu

Teszteltük | 

Életstílus | 

Recept ma

Veterán járművek találkozója és egy kis jótékonykodás

Április 22-én, szombaton nosztalgiában lehet részünk, ugyanis a kicsik és nagyok örömére ismét veterán járművek sorakoznak fel Biatorbágyon. A belépés ingyenes, a kuriózumnak számító autócsodák mellett lufihajtogatással, ugrálóvárral és arcfestéssel várják a szervezők az érdeklődőket.

Idén tavasszal is felvonulnak a veterán és youngtimer járművek a Premier Outletben. A korhű autócsodák egy egész napos rendezvény keretein belül sorakoznak fel Biatorbágyon. A látogatók nem csak megnézhetik, hanem fotózkodhatnak és a tulajdonos jelenlétében akár bele is ülhetnek a nekik tetsző járgányokba. A legkülönlegesebb járművek tulajdonosai pedig különdíjjal is hazatérhetnek.

 

A kellemest a hasznossal! Az egész család jól érezheti magát. Míg az apák a régi korokat felidéző járművek mesés világát élvezik, addig az anyák és a gyerekek különböző programokkal, vásárlással üthetik el az idejüket.

 

A veterán járművek mustrája mellett alkalom nyílik a jótékonykodásra is, mivel az Oldtimer rendezvény idén is egybeesik az Adok Kapok Napok indulásával. Így a régi korokat idéző járművek csodálása mellett tehetünk is egy jó ügy érdekében: nehéz helyzetben élő családoknak segíthetünk minőségi ruha- és játékadományokkal, sportszerekkel.

 

Hozd el használt, de még jó állapotú ruháidat, cipőidet április 22-én a Premier Outletben található Adománygyűjtő Pontba, hogy az összegyűlt ruhákat az Ökumenikus Segélyszervezet megfelelő helyre juttathassa el.

 

Az érdeklődők, a veterán járműveket április 22-én 8 órától 17 óráig tekinthetik meg a Premier Outletben. Gyere el, és gyönyörködj az oldtimer és a youngtimer autókban, motorokban!

 

Részletek:

http://www.oldtimerpremier.hu/

Szerző:

Címkék:      

Hozzászólások