• Search
  • Menu

Teszteltük | 

Életstílus | 

Recept ma

Életmód - Életstílus

Használd ki a hangok erejét: így lesz könnyebb a munka, az alvás és a tanulás!

Használd ki a hangok erejét: így lesz könnyebb a munka, az alvás és a tanulás!

Ugye milyen megnyugtató tud lenni az esőcseppek koppanása? Vagy egy jó kis tábortűz pattogása… Vagy az erdő hangjai… Az előbbi, természetes hangok mellett a fehér, a barna és a rózsaszín zajok is nagyban megkönnyíthetik mindennapjainkat. Mondjak még jobbat is? Elég csak rákattintanunk egy honlapra, és máris ott lesz minden, amire csak szükségünk lehet, akár koncentrálni, akár relaxálni szeretnénk

Szerző: Rózsa Zita

Úgy élvezem én a strandot

Úgy élvezem én a strandot

Egy-egy forró nyári napon jólesik az embernek, ha megmártózhat a strandon egy medence hűs vizében, de vannak strandimádók, akik már tavasszal is lelkesen látogatják eme vizes létesítményeket. 

Szerző: Orosz Adél

III. BUDAVÁRI HÚSVÉTI SOKADALOM

III. BUDAVÁRI HÚSVÉTI SOKADALOM

Április 19-21-ig idén harmadik alkalommal várják a hazai családokat és a külföldi turistákat hazánk legrangosabb húsvéti hagyományőrző rendezvényére a Budavári Palotába. A Budavári Húsvéti Sokadalom turisztikai látványosságot és színvonalas szórakoztató családi programot kínál, kiemelt figyelmet fordítva a gyerekekre. A 3 napos ünnepségen lesz kézműves, népművészeti és gasztronómiai vásár mesterség bemutatókkal és valódi hungarikumokkal fűszerezve.

Szerző: lexi.hu