• Search
  • Menu

Babyshower | 

Kelengye | 

Szakértő


Női sors(sok), avagy álarc nélkül boldogan

November 9-én kerül megrendezésre Budapesten a Görbe Bögre Kávézóban a Látom az Életed - TheA jótékonysági rendezvénye, a Női sors(sok), avagy álarc nélkül boldogan előadása. 

Hadat üzenve ezzel a sokszor semmit mondó motivációs idézeteknek, melyek nem felemelnek, sokkal inkább frusztrálttá tesznek bennünket.  Az előadás elsődleges célja felhívni a nők figyelmét arra, hogy a szabadság és az önmagukba vetett hitük a legfontosabb fegyver, mellyel minden csatát megnyerhetnek az életben.

Todorovits Rea gondolatait jelen pillanatban több tízezren olvassák, biztató szavai leginkább a daganatos betegséggel küzdőknek szól. Bízva a közösség teremtő erejében, számtalan jótékonysági rendezvényt szervezett már meg, és ennél több van tervben. Ehhez az őt követő jelen pillanatban 47.000 ember tökéletes szív-lélek katalizátor, hiszen mindig vannak, akik az ötletei mellé állnak, és mások megsegítéséért álmodnak, és váltják valósággá.

A november 9-én tartandó esemény kapcsán sincs ez másként, hiszen a bevétel felét Rea felajánlotta a Tábitha Ház Gyermekhospice részére, ahogy az előadó nevezi: hálapénz, a boldog életünkért.  Az eseményről részletes leírást itt találtok: https://www.facebook.com/events/308386093316948/

Szerző:

Címkék:        

Hozzászólások