• Search
  • Menu

Kapcsolat | 

Esküvő | 

A nap története

Te&Én - Esküvő

DIY: esküvőigömb-készítés

DIY: esküvőigömb-készítés

Ki ne szeretne egy picit lefaragni az esküvői költségvetésből? Az alábbi gömb elkészítéséhez nincs szükség sok mindenre, csupán egy szép, virágos mintalyukasztóra, hungarocellgömbre, gombostűre és sok-sok türelemre.

A végeredmény: nagyon mutatós gömbdísz, mely remekül felhasználható a külső helyszínünk dekorálására, asztalokra elhelyezve, fellógatva – csak a képzelet szab határt.

Szerző: Babósné Haik Tünde

Esküvőtrend 2013

Esküvőtrend 2013

Az utóbbi években itthon is egyre több pár dönt úgy, hogy a nagy napot, melyen örök hűséget fogadnak egymásnak, egy bizonyos téma köré csoportosítják. Ez azt jelenti, hogy egységessé – ám cseppet sem egyhangúvá! – varázsolják a különleges alkalom legapróbb részleteit is.

Szerző: lexi.hu

Cupcake: a mini tortacsoda

Cupcake: a mini tortacsoda

Hazánkban is kezdenek teret hódítani a kis tündéri tortácskák, a cupcake-ek. Manapság egyre több esküvőn tűnnek fel mint az esküvői torták trendi alternatívái. Gyönyörű látványt nyújtanak, ízlésesek és iszonyatosan finomak!

Szerző: Babósné Haik Tünde

Az esküvő virágai - 1. rész - Tulipán

Az esküvő virágai - 1. rész - Tulipán

Azt hiszem, kijelenthetjük: nincs esküvő virág nélkül! A virág a legfontosabb dekorációs elem, szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak az esküvői fényképeken, a házasságkötő teremben, a templomban és természetesen a csodaszépen feldíszített esküvői helyszíneken.

Ezért sem könnyű feladat kiválasztani az esküvő virágait, amelyek illenek az egyéniségünkhöz, az esküvőnk hangulatához. Most induló sorozatunkban szeretnénk segíteni a választásban, összegyűjtve a virágok jelentéseit, ötleteket a menyasszonyi csokorra és az egyéb virágokból készült elemekre.

Szerző: Babósné Haik Tünde

Lánybúcsú felsőfokon

Lánybúcsú felsőfokon

Leánybúcsú volt a házunk táján. A meglepetés programra készülve a sok barátnő lelkes ötletbörzét tartott, melynek eredményeképp egy hosszú hétvégét töltöttünk együtt tele nevetéssel, remek játékokkal és vicces feladatokkal. Közeleg a nagy nap, és még nem tartottátok meg a lánybúcsút? Itt az ideje, hogy megszervezzétek, gyűjtsetek frappáns tippeket cikkünkből!

Szerző: Ludán Rita


  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »